Mantra avond met Gopal - vrijdag 4 OKTOBER om 20u

Beschrijving

Mantrazang- en meditatieve avond met Gopal
Vrijdag 4 oktober om 20u

Een fijne vrijdagavond om klanken, stilte en verbinding te maken, met vrienden en met nieuwe gezichten. Samen gaan we eenvoudige Sanskrit-mantra’s zingen en laten we de klanken diep doordringen in alle lagen van ons Zijn en in de stille meditatieve momenten die erop volgen. Gopal begeleidt op gitaar. 


Geen voorkennis vereist, en al zeker geen zangtalent nodig (vals zingen mag ;). Gewoon je Zelf meebrengen, je bereidheid tot het opzoeken van een momentje voor jezelf, en om je even onder te dompelen in een veilige haven, in de warme frequenties van het zingen. We sluiten we af met een theetje. Na een intense werkweek, dé ideale vrijdagavond om volledig tot rust te komen en te herbronnen voor je weekend. 


We vertragen en verstillen, en stemmen af op het ritme van ons Hart, en op dat van moeder aarde om bij de harmonie in ons Zelf te komen en in verbinding met de anderen.


Je zit op de grond of op een stoel, zoals je zelf het prettigst vindt. De cirkel staat open en heet je welkom met een glimlach, en een warm plekje
helemaal voor jou.

• Mag je meebrengen: pantoffels, je eigen zitkussentje, je eigen dekentje, kleine percussie, desgewenst een kleine versnapering voor bij de thee

Graag tot dan! Gopal en Geert

October 04, 2024 20:00 - 22:15
Joy of Life Breathwork Center, Donkerstraat 21, 9402 Meerbeke (Ninove)
€ 14
JOLB Center i.s.m. Gopal
NL
Mantrazang en Meditatie
27