Teambuilding voor bedrijven

Joy of Life Breathwork Masterclass

“Teambuilding voor bedrijven”

Leer je teamleden kennen op een andere manier

 

Deze masterclass is voor teams binnen het bedrijfsleven. Een ideale dag om je teamleden en collega’s op een andere manier te leren kennen en om ze de kracht van bewust verbonden ademen te laten ervaren.

 

Programma:

We starten de dag met een korte introductie en een uiteenzetting van “Meer vreugde in je leven. Zo doe je het!”

Vervolgens een ludiek spel om je teamleden op een andere manier te leren kennen. Wie zijn ze echt?

We gaan ook dieper in op de ‘persoonlijke leugen’. Onbewuste negatieve overtuigingen die het leven van elk van ons bepalen. We ontdekken ze en reiken je ook de tools aan om deze te transformeren. Dit zou wel eens een verrassende ontdekking kunnen zijn.

Dit kan ook toegepast worden op het team en/of het bedrijf. Hoe halen we als Team het beste uit onszelf en wat is het beste voor het bedrijf. Ook hier gaan we mee aan de slag zodat we dit nadien kunnen toepassen op de werkvloer.

In de namiddag staat er een energetische ademsessie op het programma om jouw vitale levenskracht te verhogen, los te laten wat er niet meer hoeft te zijn en innerlijke rust en verbondenheid te ontdekken.

Joy of Life Breathwork is de tool bij uitstek om jouw aangeboren levensvreugde te activeren en deze elke dag groter te maken. Het is terug thuis komen bij jezelf waarbij je je verleden opruimt zodat je in het heden volop kan genieten van elk moment. Waar je ook bent, met wie je ook bent en wat je ook doet.

We sluiten de namiddag af met een deelronde.

 

Uw gastheer:

Geert De Vleminck is expert in breathwork. In 1999 ontdekte hij deze methode die hem meteen uit zijn depressie haalde en hem weer levenskracht gaf. Sindsdien heeft hij zich verder verdiept. Zijn teacher was Marie Rose Windels maar hij volgde ook training bij Leonard Orr en Sondra Ray, de twee grondleggers van rebirthing breathwork. Geert is ook internationaal bekend als breathwork practitioner en trainer. Hij is Chairman van IBF (International Breathwork Foundation).

 

Lunch: verschillende mogelijkheden

  • Breng je eigen lunch mee.
  • Het kan ook leuk zijn dat iedereen iets klaarmaakt om nadien te delen: “Auberge Espagnole”. Zo kan iedereen ook via de kookkunst elkaar op een andere manier ontdekken.
  • Broodjeslunch of salad lunch te bestellen

Drankjes ter plaatse te verkrijgen.

 

Afscheidscadeau voor de deelnemers:

Het is ook mogelijk om voor de deelnemers een afscheidscadeau te bestellen. Deze bevat oa. het boek “Vrij voor Altijd. De kracht van bewust verbonden ademen”. En kan verder aangevuld worden volgens eigen wens.

 

Praktische info:

  • Start:  9u30 (welkom vanaf 9u)
  • Einde: 17u
  • Locatie: Joy of Life Breathwork Center - Donkerstraat 21, 9402 Meerbeke (Ninove)
  • Programma kan ingekort/aangepast worden volgens eigen wensen

 

Contacteer het Joy of Life Breathwork Center voor meer info, details en data te bespreken en een offerte te ontvangen.

Ben je klaar om de stap te zetten?