Over

Geert De Vleminck

about images

Geert had zijn eerste ervaring met bewust verbonden ademen (rebirthing) in 1999.

"Ik zat toen helemaal vast, kwam net uit een scheiding en was de richting in mijn leven kwijt. Ik zat toen aan antidepressiva en slaapmedicatie. Na een 5-tal individuele sessies was ik weer helemaal alive and kicking en heb ik nooit meer antidepressiva en/of slaapmedicatie genomen. Ik was zo verbaasd door de enorme kracht van deze eenvoudige techniek, de transformerende kracht van je eigen ademhaling, dat ik het sindsdien nooit meer heb losgelaten. Ik heb mij verder verdiept in bewust verbonden ademen en heb verschillende workshops/trainingen (bij oa. Marie Rose Windels/Leonard Orr/Heike Strombach/IBF Breathwork Professionals/Wim Hof/Sondra Ray) gevolgd. Het maakt al sinds 1999 deel uit van mijn dagelijks leven. Sindsdien heb ik mij verder verdiept in Reiki, energetische massages, meditatie, alfa- en thetatraining, Nadiki-energietherapie, Munay-Ki, Sjamanisme, ... en nog veel meer. En dit terwijl ik verschillende management functies had in de bedrijfswereld. Al hetgeen dat ik als bagage meeheb, gebruik ik en pas ik toe in de individuele ademsessies ( integratieve rebirthing), de 'Nadiki energetisch harmonisatie'-sessies, de groep workshops/opleidingen en de ademcirkels." Intussen is ook energetisch opstellingswerk (Familie- en Systeemopstellingen - Hellinger) onderdeel van het aanbod geworden en gebruik ik Human Design (Ik ben zelf Manifesting Generator 6/2).

Geert initieert zowel individuele sessies als groepsessies, training/opleiding en workshops. Alles in het kader om "Joy of Life", de echte levensvreugde terug in je leven te brengen. Hij is tevens verdiept in De cursus in Wonderen en in de leringen van Babaji en deelt deze wijsheid in zijn dagelijks werk. Was in 2018 in Haidaikhan Indië in de ashram van Babaji tijdens navaratri, het feest van de Divine Mother. 

Voor zijn professionele achtergrond in de bedrijfswereld: bezoek mijn linkedin profiel.

Certified Breathwork Practitioner - International Certified School for Breathwork Training - Global Professional Breathwork Alliance:

The Global Professional Breathwork Alliance (GPBA) is a consortium of professional breathwork schools, trainers, and practitioners who support and promote the integration of breathwork in the world as an accessible and vital healing modality that facilitates physical, emotional, intellectual and spiritual wellness. The GPBA is open to all breathwork practitioners and schools agreeing to uphold the principles of ethics and standards set forward by the Alliance. https://breathworkalliance.com/  

Professional Member of IBF, the International Breathwork Foundation.

 

Bewust Verbonden Ademen - Rebirthing Breathwork

Is een intense en dynamische ademtechniek die tot doel heeft op eenvoudige wijze contact te maken met de eigen levensenergie. In praktische zin is het de verbinding van de inademing met de uitademing in een voortdurend ontspannen ritme. Het is één van de meest intense en doeltreffende therapeutische en spirituele healingtechnieken. Je ademt lucht in om je innerlijke te 'verluchten', je ademt zuurstof in om je cellen te zuiveren en te voeden en je 'ademt universele energie' dat ervoor zorgt dat je vibratie, je eigen energetische trilling naar een hoger niveau gaat. Dit zorgt voor verlossing en bevrijding van alles wat jou op dat moment blokkeert.

Rebirthing is een combinatie van 

  • Bewust verbonden ademen - energetisch (Ki) ademen
  • Creatief denkproces beheren en persoonlijke leugens transformeren
  • Spirituele purificatie
  • De filosofie van onsterfelijkheid en het eeuwige leven

Geert had zelf zijn eerste rebirthingsessie bij Marie Rose Windels in 1999 en was meteen verkocht. Na 5 sessies was hij weer helemaal alive and kicking en besloot hij om Rebirthing Breathwork Practitioner te worden. Het was geen keuze, eerder een normaal gevolg van de weg die hij afgelegd heeft. In 2017 deed hij een sessie bij Leonard Orr, de grondlegger van de rebirthing beweging. Sinds 2017 is hij tevens Chair van het Executive Team van IBF, de International Breathwork Foundation, met leden in meer dan 40 landen. 

Geert is expert in Breathwork met meer dan 20 jaar ervaring.

 

Wil jij echt volledig vrij zijn? Wil jij je levensvreugde terug?

Bewust verbonden ademen - Joy of Life Breathwork is de snelste weg om in het onderbewustzijn te duiken. In het onderbewustzijn zit je verleden opgeslagen: vanaf de conceptie, de tijd in de baarmoeder, de geboorte, de eerste levensjaren tot waar je vandaag bent gekomen. Jouw onderbewustzijn stuurt voor meer dan 80% jouw leven. Bepaalde gebeurtenissen liggen daar nog - zonder het te weten - opgeslagen met een serieuze emotionele lading.  En van daaruit sturen ze onbewust je leven. Je bent daar niet langer bewust van maar toch trekt deze emotionele lading uit je verleden nieuwe gelijkaardige ervaringen aan tot dat jij de emotionele lading, de verkeerde programmatie of het trauma hersteld hebt. Terugkeer naar onvoorwaardelijke liefde is de bedoeling.

Depressies, angsten en burn outs zijn vaak het resultaat van (traumatische) al dan niet of wel bewust herinnerd of meegemaakte levenservaringen. Medicatie in de vorm van antidepressiva, angstremmers en slaapmedicatie lijken hulp te bieden maar nemen de ware oorzaak niet weg en zijn dus niet echt een oplossing maar slechts een tijdelijk iets om het allemaal wat dragelijker en leefbaarder te maken. Terug in contact komen met je echte gevoelens en emoties, deze toelaten en er naar kijken, brengen daarentegen helderheid, verlichting en een echte oplossing. Transformatie is niet altijd even leuk, vaak confronterend maar tegelijkertijd bevrijdend. Vrij voor Altijd blijft nog altijd mijn motto!  

We mogen niet langer weglopen van onze gevoelens. Velen zijn zeer goed in het hanteren van vluchtmechanismes: antidepressiva, drugs, seks, emo-eten, alcohol, shoppen, urenlang TV kijken, joints roken, sigaretten roken, snoep verslaafd, vluchten in je werk (workaholic), den bullenbak spelen, arme ik spelen, focus op uiterlijke vertoon, dingen weg lachen, ... Het zijn allemaal voorbeelden van hoe we onszelf dingen wijs maken om niet te durven voelen wat we echt voelen. Oud verdriet, angsten, kwaadheid, schuld en schuldgevoel, wrok, jaloezie, schaamte etc. zitten altijd in de weg om echte levensvreugde en geluk te voelen. Dus opruimen is de boodschap! Er is mogelijk wat werk aan de winkel. 

Artikel : https://www.mysticmag.com/psychic-reading/interview-geert-de-vleminck/

Ben jij klaar voor het grote werk? Jouw leven is jouw verantwoordelijkheid! Ontdek wie je werkelijk bent.

about images
about images

Dit zegt Danielle De Wilde over Geert:

Geert is een man van deze tijden. Hij volgt zijn hart in goede verstandhouding met hoofd en lichaam. Het is een gevoelige en empathische wereldburger die de nuchterheid van de Vlaming eer aan doet. Geert is een realistische idealist, en een realistische dromer die zijn visie manifesteert ten dienste van het groter geheel. Ik heb zijn boek gelezen. Die man heeft geleefd. Die man trekt lessen uit het verleden met moed en daadkracht. Hij deelt zijn wijsheid door de anderen diep te laten duiken in zichzelf via ademhalingstechnieken. Zijn watersessies zijn internationaal gewaardeerd. Hij helpt ook aan de commercialisering van de O2CHAIR, om zo bij te dragen aan mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch welzijn van de brede bevolking.

Geert is een leider, een entrepreneur voor wie spiritualiteit betekent wat het betekent: zin geven. En dit met humor en kwinkslagen. Hij is genereus en vrij ... voor altijd.

Danielle De Wilde

Director BAO Elan Vital (www.bao-elanvital.be)

National Representative IBF Belgium