Waterrebirthing - Water Breathwork

Joy of Life Water Breathwork - Bewust Verbonden Ademen in het warme water:

Privésessie mogelijk in het Joy of Life Breathwork Center, Donkerstraat 21, 9402 Meerbeke

Hotwater Rebirthing Breathwork privésessies mogelijk nadat je reeds een aantal droge rebirthingsessies gedaan hebt en vertrouwd bent met de fysieke, mentale, emotionele en spirituele gewaarwordingen. Na overleg met Geert.

De sessies gaan door in een hottub met temperatuur van +38°C.

 

Uitleg:

Keer terug naar de tijd in de baarmoeder en ontwar negatieve programmaties die toen ontstaan zijn en die jouw leven mogelijk op dit moment nog bepalen. Voor we van start gaan nemen we even de tijd om diep in onszelf te dalen en contact te maken met de tijd toen we ons ontwikkelden als baby in de buik van onze moeder. Hoe is deze zwangerschap verlopen en hoe was jouw geboorte? De tijd in de baarmoeder en onze geboorte kunnen traumatisch geweest zijn en nog steeds vanuit ons onderbewustzijn een rol spelen in onze denkpatronen en wat we daar dan mee aantrekken.

Op een zachte manier gaan we in het water en starten we met het bewust verbonden ademen. We werken in duo waarbij telkens één persoon de ademsessie doet en de andere persoon dit liefdevol begeleidt onder supervisie van Geert. Nadien nemen we de tijd om te integreren en te delen. 

 hotwaterbreathworkx.jpgbg-image-34.jpg


Praktische info voor groepsessies:

Deelname enkel na akkoord van Geert. Het is aan te raden om reeds enkele ademsessies Bewust Verbonden Ademen achter de rug te hebben zodat je reeds vertrouwd bent met de fysieke, mentale en emotionele gewaarwordingen. 

Handdoek, zwemkledij, badjas, slippers meebrengen (handdoek en badjas verkrijgbaar ter plaatse voor 6 euro, slippers gratis te gebruiken)

Je mag een snorkel, duikbril en neusklip meebrengen maar dit is geen vereiste. Bij deze sessies lig je met je rug in het water en word je gedragen door de begeleider. Er kunnen ook drijfbare tubes gebruikt worden onder de knieën en onder het hoofd. Het hoofd ligt in het water maar mond en neus blijven boven water. De temperatuur van het water voor groepsessies is 35°C. 

Groepsessies gaan door in: Aquatempel Shambalah, Brielstraat 36, 9255 Buggenhout

Privésessies gaan door in het Joy of Life Breathwork Center in Meerbeke (Ninove)

Ben je klaar om de stap te zetten?