Breathwork Masterclass

Introductie Masterclass "Vrij voor ALTIJD! Terug naar Levensvreugde"

(Bij jezelf thuis komen, bij de bron waar alle wijsheid zit)

Deze masterclass is de perfecte introductie om breathwork, bewust verbonden ademen te leren kennen. Joy of Life Breathwork is de tool bij uitstek om jouw aangeboren levensvreugde te activeren en deze elke dag groter te maken. Het is terug thuis komen bij jezelf waarbij je je verleden opruimt zodat je in het heden volop kan genieten van elk moment. Waar je ook bent, met wie je ook bent en wat je ook doet.

Deze masterclass is gericht op persoonlijk ervaren. Dit wil zeggen dat we theoretisch een aantal zaken kort belichten maar meteen ook praktisch aan de slag gaan zodat je al een aantal tools in handen hebt om vanaf dan jouw levensvreugde te doen toenemen. In de namiddag staat er een energetische ademsessie op het programma om jouw vitale levenskracht te verhogen, los te laten wat er niet meer hoeft te zijn en innerlijke rust en verbondenheid te ontdekken.

We sluiten de namiddag af met een deelronde.

-----

Masterclass - 2 dagen - "Liefdevolle Relaties"

(Waarom relaties vaak een slagveld zijn en wat je moet doen om het echt te laten werken)

Deze Joy of Life Breathwork Masterclass is gericht om de dynamieken te begrijpen die een relatie vaak tot een slagveld maken en wat je dan kan doen om al je relaties naar een hoger niveau te tillen. We ontdekken jouw onbewuste persoonlijke leugens die jouw relaties saboteren en je krijgt de ingrediënten aangereikt om zowel je liefdesrelatie alsook alle andere relaties op een liefdevolle manier te benaderen zodat ook op dat gebied meer levensvreugde kan stromen.

Deze masterclass is gericht op persoonlijk ervaren. Dit wil zeggen dat we theoretisch een aantal zaken kort belichten maar meteen ook praktisch aan de slag gaan zodat je een aantal tools in handen hebt om vanaf dan jouw relaties naar een hoger niveau te tillen.

In de namiddag staat er een energetische ademsessie op het programma om jouw vitale levenskracht te verhogen, los te laten wat er niet meer hoeft te zijn en innerlijke rust en verbondenheid te ontdekken.

We sluiten de namiddag af met een deelronde.  

Je kan als individu deelnemen maar ook koppels zijn van harte welkom om hun relatie verder te versterken en te verdiepen of om te kunnen werken aan de sabotagesystemen binnen de relatie.       

-----

Masterclass - 2 dagen - "Geld en Seks"

Deze Joy of Life Breathwork Masterclass belicht twee belangrijke thema’s uit ieders leven: Geld en Seks. Hoe gaan we om met geld? Hoe trekken we het aan? Hoe overvloed creëren? Welke blokkades zitten er bij jou op het gebied van geld en seks? Op een liefdevolle manier benaderen we deze twee thema’s zodat ook hier alles vreugdevol kan gaan stromen. We zoeken de onderliggende oorzaken van ‘sabotage’ op deze twee levensgebieden en corrigeren wat nodig is.

Deze masterclass is gericht op persoonlijk ervaren. Dit wil zeggen dat we theoretisch een aantal zaken kort belichten maar meteen ook praktisch aan de slag gaan zodat je een aantal tools in handen hebt om vanaf dan geld en seks in jouw leven naar een hoger niveau te tillen.

In de namiddag staat er een energetische ademsessie op het programma om jouw vitale levenskracht te verhogen, los te laten wat er niet meer hoeft te zijn en innerlijke rust en verbondenheid te ontdekken.

-----

Masterclass: Hoe optimale gezondheid manifesteren!

Deze Joy of Life Breathwork Masterclass is ideaal voor mensen die (vaak) ziek zijn en/of willen weten hoe ze hun gezondheid in eigen handen kunnen nemen. Ook voor mensen die al vaak op dieet zijn gegaan maar nog altijd niet de gewenste resultaten hebben. Je krijgt GEEN voedingsadvies. Wel onderzoeken we de onderliggende oorzaken van ‘sabotage’ op het gebied van gezondheid en ontdekken waarom diëten niet werkt zolang er geen zelfwaardering is. We corrigeren wat nodig is. We hebben het over een “spiritueel dieet” en hoe dit “dieet” jouw lichaam en gezondheid naar een hoger niveau zal tillen.

Deze masterclass is gericht op persoonlijk ervaren. Dit wil zeggen dat we theoretisch een aantal zaken kort belichten maar meteen ook praktisch aan de slag gaan zodat je een aantal tools in handen hebt om vanaf dan jouw gezondheid en vitaliteit naar een hoger niveau te tillen.

In de namiddag staat er een energetische ademsessie op het programma om jouw vitale levenskracht te verhogen, los te laten wat er niet meer hoeft te zijn en innerlijke rust en verbondenheid te ontdekken.

-----         

Elke module of een combinatie van verschillende modules is mogelijk op aanvraag.

Voor bedrijven en/of als onderdeel van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijnsdagen, -weekends, -weken of -workshops. Deze zijn: 

Ademcirkel - Bewust Verbonden Ademen in groep - ter kennismaking
Ontdek de transformerende kracht van bewust verbonden ademen

Hartcoherentie ademhaling
Angst- en stressvermindering door hartcoherentie ademhaling met bijhorende gratis app. Terug in balans, burn-out preventie, innerlijke rust.

Verschillende ademtechnieken op een rijtje (ideaal om ook in de klas toe te passen) - als pedagogische studiedag voor leerkrachten. 
We oefenen verschillende technieken. Ademtechniek om beter te slapen. Extra energie ademen. We experimenteren met neus- en mondademhaling en met buik en borstademhaling. Een boeiende reis door onze eigen ademhaling en al haar mogelijkheden.

Water Rebirthing - Bewust Verbonden Ademen in het warme water
Het ontwarren van geboortetrauma alsook conceptie- en prenataal trauma.

Bij jezelf blijven
Drie tot één methode – Alpha en thetatraining en meditatie om de 3 tot 1 methode te integreren – Jezelf niet verliezen in drama. Steeds gecenterd zijn en bij jezelf blijven – Ademsessie
 
Persoonlijke leugen
Wat is de onbewuste meest negatieve gedachte die jouw leven bepaalt? We gaan hier naar op zoek en gaan via affirmaties deze transformeren in de ademsessie die daarop volgt. We leren hoe positieve transformerende gedachten (affirmaties) te maken. Ademsessie
 
Geboortetrauma  
De invloed van jouw geboorte op de rest van je leven. Welke negatieve gedachten heb je toen in je onderbewustzijn gestopt die vandaag jouw leven nog beïnvloeden? Een overzicht van alle types geboortes en de mogelijke impact daarvan. Inzicht in jezelf. Ademsessie.
 
Mijn toekomstplan
We maken de balans op van ons huidig leven. Hoe kan ik mijn leven een nieuwe wending geven? Waar zit ik vast? Op welke gebieden ben ik tevreden en waar niet? We stellen een actieplan op voor een betere en andere toekomst. Ademsessie om de gemaakte intenties in onszelf te verankeren.
 
Ademen doorheen de chakra’s.
De 15 chakra’s en hun betekenis. Waarvoor dienen ze en hoe brengen we ze in balans. Energie die door alle chakra’s stroomt, vrij en liefdevol, zorgt voor een vreugdevol leven. Hoe laten we de energie terug stromen? Ademsessie.
 
Voeten stevig op de grond.
Gronding: Aarde energie hebben we nodig om te kunnen materialiseren of manifesteren wat we willen. Overgaan tot actie. We werken tevens op de bescherming van onze eigen energie zodat we minder vatbaar zijn voor de energetische invloeden van buitenuit. Uitwisselen van een ademsessie.
 
Je kwetsbaarheid tonen – mannen versus vrouwen, vrouwen versus mannen.
Wonden helen tussen mannen en vrouwen. Waar hebben mannen ons pijn gedaan? Waar hebben vrouwen ons pijn gedaan? Wie schuilt er echt achter dat masker van ieder van ons? Wie zijn we echt? Durf jij jezelf te laten zien zoals je werkelijk bent? Vergeving. Een ademsessie om alles nadien te integreren. Ideaal voor zowel mannen als vrouwen!
 
Onze kindertijd en de relatie met onze vader en moeder.
We gaan terug naar ons innerlijk kind. Waar is dit gekwetst en onbegrepen geweest? Hoe waren onze ouders? Waar waren ze? Wat hield hen bezig? Een intensieve ademworkshop waar we werken in duo.
 
Voorouderlijke trauma’s/patronen
Wat hebben we energetisch mee gekregen van onze (voor-)ouders dat ons leven nog voor een stuk of helemaal bepaalt?  Via een opstelling gaan we op zoek waar een bepaald probleem zich situeert in onze voorouderlijn. Nadien ademsessie om hiermee contact te maken en dit te transformeren.
 
Vorige levens – karmische trauma’s.
Onze ziel heeft mogelijk een deel van de vorige levenservaringen nog niet verwerkt. Een regressie meditatie door de grenzen van de tijd heen aangevuld met een ademsessie om deze helemaal te integreren.
 
Uitwisselmoment bewust verbonden ademen
Voor mensen die graag de techniek willen aanleren en willen aanvoelen hoe ze zelf sessies kunnen geven. Je krijgt en je geeft een sessie onder begeleiding. Nadien uitwisseling in groep om ervaringen te delen. Een ideale doorgroeigroep. 

Vuurpurificatie - Meditatie
Het energetisch lichaam zuiveren met het element VUUR.

Ben je klaar om de stap te zetten?