Workshops

Joy of Life Breathwork Workshops 

Elke module of een combinatie van verschillende modules is mogelijk op aanvraag.

Voor bedrijven en/of als onderdeel van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijnsdagen, -weekends, -weken of -workshops. 

 

Ademcirkel - Bewust Verbonden Ademen in groep - ter kennismaking
Ontdek de transformerende kracht van bewust verbonden ademen

Hartcoherentie ademhaling
Angst- en stressvermindering door hartcoherentie ademhaling met bijhorende gratis app. Terug in balans, burn-out preventie, innerlijke rust.

Verschillende ademtechnieken op een rijtje
We oefenen verschillende technieken. Ademtechniek om beter te slapen. Extra energie ademen. We experimenteren met neus- en mondademhaling en met buik en borstademhaling. Een boeiende reis door onze eigen ademhaling en al haar mogelijkheden.

Water Rebirthing - Bewust Verbonden Ademen in het warme water
Het ontwarren van geboortetrauma alsook conceptie- en prenataal trauma.

Bij jezelf blijven
Drie tot één methode – Alpha en thetatraining en meditatie om de 3 tot 1 methode te integreren – Jezelf niet verliezen in drama. Steeds gecenterd zijn en bij jezelf blijven – Ademsessie
 
Persoonlijke leugen
Wat is de onbewuste meest negatieve gedachte die jouw leven bepaalt? We gaan hier naar op zoek en gaan via affirmaties deze transformeren in de ademsessie die daarop volgt. We leren hoe positieve transformerende gedachten (affirmaties) te maken. Ademsessie
 
Geboortetrauma  
De invloed van jouw geboorte op de rest van je leven. Welke negatieve gedachten heb je toen in je onderbewustzijn gestopt die vandaag jouw leven nog beïnvloeden? Een overzicht van alle types geboortes en de mogelijke impact daarvan. Inzicht in jezelf. Ademsessie.
 
Mijn toekomstplan
We maken de balans op van ons huidig leven. Hoe kan ik mijn leven een nieuwe wending geven? Waar zit ik vast? Op welke gebieden ben ik tevreden en waar niet? We stellen een actieplan op voor een betere en andere toekomst. Ademsessie om de gemaakte intenties in onszelf te verankeren.
 
Ademen doorheen de chakra’s.
De 15 chakra’s en hun betekenis. Waarvoor dienen ze en hoe brengen we ze in balans. Energie die door alle chakra’s stroomt, vrij en liefdevol, zorgt voor een vreugdevol leven. Hoe laten we de energie terug stromen? Ademsessie.
 
Voeten  stevig op de grond.
Gronding: Aarde energie hebben we nodig om te kunnen materialiseren of manifesteren wat we willen. Overgaan tot actie. We werken tevens op de bescherming van onze eigen energie zodat we minder vatbaar zijn voor de energetische invloeden van buitenuit. Uitwisselen van een ademsessie.
 
Je kwetsbaarheid tonen – mannen versus vrouwen, vrouwen versus mannen.
Wonden helen tussen mannen en vrouwen. Waar hebben mannen ons pijn gedaan? Waar hebben vrouwen ons pijn gedaan? Wie schuilt er echt achter dat masker van ieder van ons? Wie zijn we echt? Durf jij jezelf te laten zien zoals je werkelijk bent? Vergeving. Een ademsessie om alles nadien te integreren. Ideaal voor zowel mannen als vrouwen!
 
Onze kindertijd en de relatie met onze vader en moeder.
We gaan terug naar ons innerlijk kind. Waar is dit gekwetst en onbegrepen geweest? Hoe waren onze ouders? Waar waren ze? Wat hield hen bezig? Een intensieve ademworkshop waar we werken in duo.
 
Voorouderlijke trauma’s/patronen
Wat hebben we energetisch mee gekregen van onze (voor-)ouders dat ons leven nog voor een stuk of helemaal bepaalt?  Via een opstelling gaan we op zoek waar een bepaald probleem zich situeert in onze voorouderlijn. Nadien ademsessie om hiermee contact te maken en dit te transformeren.
 
Vorige levens – karmische trauma’s.
Onze ziel heeft mogelijk een deel van de vorige levenservaringen nog niet verwerkt. Een regressie meditatie door de grenzen van de tijd heen aangevuld met een ademsessie om deze helemaal te integreren.
 
Uitwisselmoment bewust verbonden ademen
Voor mensen die graag de techniek willen aanleren en willen aanvoelen hoe ze zelf sessies kunnen geven. Je krijgt en je geeft een sessie onder begeleiding. Nadien uitwisseling in groep om ervaringen te delen. Een ideale doorgroeigroep. 

Vuurpurificatie - Meditatie
Het energetisch lichaam zuiveren met het element VUUR.

Ben je klaar om de stap te zetten?