Spreker

Vrij voor Altijd! De verborgen kracht van ademhaling

Bewust Verbonden Ademen als tool bij psychische problemen en om je terug goed in je vel te voelen. 

Het wordt een inspirerende lezing die je niet alleen de weg naar vrijheid toont, maar ook naar authentieke levensvreugde, oprecht gelukkig zijn en succes via de kracht van ‘bewust verbonden ademen’. Een herkenbaar verhaal dat gaat over gebruik van antidepressiva en slaapmedicatie, in de put zitten, echtscheiding, ouder zijn en kinderen opvoeden. Ook seksualiteit, je levensmissie vinden, relaties, bedrog en ontrouw, omgaan met de dood, angsten, traumaverwerking, gezond ouder worden, ziekte, tegenslagen, zogenaamd toeval en de mystiek van het leven komen aan bod.

Hoe hou je jezelf staande in deze turbulente maatschappij waar ziekte, burn-out, depressies, negativiteit en de maatschappelijke druk serieuze uitdagingen zijn? Stel je voor: vrij voor altijd, op alle gebieden van het leven. Het kan! Hervind je levensvreugde door terug te keren naar de essentie van het leven: ademhaling.

Geert legt uit hoe ‘bewust verbonden ademen’ en andere praktische simpele technieken bijdragen aan je levenskwaliteit op zowel mentaal, emotioneel, spiritueel als lichamelijk vlak.

Op aanvraag of zie kalender

Ben je klaar om de stap te zetten?