Ademcirkel

Joy of Life Ademcirkel -

= Bewust Verbonden Ademen in Groep voor meer levensvreugde

In totale ontspanning komen, een diep welzijn ervaren en een transformatie van energie. Verbinding voelen met Al wat leeft en je vitaliteit een boost geven. Terugkeren naar je eigen bron. Stress en spanningen loslaten en tegelijkertijd aan burn-out en depressie preventie doen. Integratie en transformatie van angst, kwaadheid en verdriet vanuit de oorsprong zodat deze zich niet meer kunnen herhalen ipv telkens weer de symptomen te blijven bestrijden en te ondergaan. Verantwoordelijkheid nemen over je eigen gevoelens. 

Ervaar de samenhang van je ademhaling, denken en voelen. Je merkt waar blokkades zitten, je doorvoelt bewust en laat spanning los. De bedoeling is terug het vol potentieel van je ademhalingsapparaat te vinden om deze optimaal aan te wenden voor een groter bewustzijn, voor meer evenwicht en voor een gezonder lichaam. De diepe verbinding en het welzijn die uitgaan van zowel zoveel zuurstof als Ki, de levensenergie, bewust in te nemen en tijd te nemen voor jezelf is krachtig en …. zo simpel! Gun jezelf deze quality time!

Adem mee in een groep van levenslustige mensen en ervaar de kracht van Bewust Verbonden Ademen alsook de groepsenergie die het allemaal nog sterker maakt. Schrijf meteen in en kies bewust voor levensvreugde. 

Meebrengen: badlaken om op matrasje te leggen, deken om goed warm te hebben, kussen, losse kledij, flesje water, extra paar kousen
Duurtijd: ongeveer 2u30

Praktisch verloop:

  • Korte atunement: even landen met een ademoefening
  • Deelronde om intentie te zetten en om de "persoonlijke leugen" om te zetten naar "waarheid"
  • 45 min bewust verbonden ademen met affirmaties en "Om Namah Shivaya"
  • 15 min integratietijd
  • Deelronde

Zin om deel te nemen? --> zie agenda

Ben je klaar om de stap te zetten?