Ademcirkel - Colomakasteel Sint-Pieters-Leeuw - 26 mei om 19u30 - CANCELLED

Beschrijving

De Ademcirkel - Bewust Verbonden Ademen in Groep

In totale ontspanning komen, een diep welzijn ervaren en een transformatie van energie. Verbinding voelen met Al wat leeft en je vitaliteit een boost geven. Terugkeren naar je eigen bron. Stress en spanningen loslaten en tegelijkertijd aan burn-out en depressie preventie doen. Integratie en transformatie van angst, kwaadheid en verdriet vanuit de oorsprong zodat deze zich niet meer kunnen herhalen ipv telkens weer de symptomen te blijven bestrijden en te ondergaan. Verantwoordelijkheid nemen over je eigen gevoelens. 

Ervaar de samenhang van je ademhaling, denken en voelen. Je merkt waar blokkades zitten, je doorvoelt bewust en laat spanning los. De bedoeling is terug het vol potentieel van je ademhalingsapparaat te vinden om deze optimaal aan te wenden voor een groter bewustzijn, voor meer evenwicht en voor een gezonder lichaam. De diepe verbinding en het welzijn die uitgaan van zowel zoveel zuurstof als Ki, de levensenergie, bewust in te nemen en tijd te nemen voor jezelf is krachtig en …. zo simpel! Gun jezelf deze quality time!

Adem mee in een groep van levenslustige mensen en ervaar de kracht van Bewust Verbonden Ademen alsook de groepsenergie die het allemaal nog sterker maakt. Schrijf meteen in en kies bewust voor levensvreugde.   

 

In Colomakasteel-Roosezolder, Joseph Depauwstraat 25 in Sint-Pieters-Leeuw

Ontvangst vanaf 19u

Praktisch

Meebrengen: yogamatje, deken om goed warm te hebben, kussen, losse kledij, flesje water

May 26, 2020 19:30 - 22:30
Colomakasteel - Joseph Depauwstraat 25, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
ademcirkel
€ 25
Geert De Vleminck - Joy of Life Breathwork
Nederlands
Ademcirkels
Sold out