Online Joy of Life "Breath Ceremony" - DONDERDAG 11 en 25 maart om 20u

Beschrijving

Check in for a Joy of Life  "Breath Ceremony"
 
 
Belangrijke instructies:

Zorg ervoor dat je neer kan liggen, met de camera op jou gericht - We starten met het delen van jouw intentie (via de chatbox) - vervolgens 45 min bewust verbonden ademen bij opzwepende muziek die het ritme van de ademhaling bepaalt - 10 minuten integratie - sharing (voor wie dit wenst)

Deze ademsessie is eerder voor gevorderden. Bewust verbonden ademhaling brengt (meestal) fysieke, emotionele, mentale en spirituele ervaringen teweeg. Wees je bewust van je eigen grenzen.

Je bepaalt zelf de intensiteit van je bewust verbonden ademhaling. Ga je voor intensief of ga je voor een rustige verbonden ademhaling (deze is aan te raden voor beginners). Je kan altijd op elk moment naar je natuurlijke ademhaling terugkeren.

Deelname = Ik ga akkoord deel te nemen onder eigen verantwoordelijkheid en weet dat Joy of Life Breathwork niet aansprakelijk gesteld kan worden voor ongevallen of kwetsuren tijdens het volgen van deze online les/sessie - ik ga zorgzaam om met mijn grenzen en luister naar de signalen van mijn lichaam. Ik weet dat ik op elk moment kan terugkeren naar mijn natuurlijke ademhaling.

Deze Ademceremonie wordt gratis aangeboden. Indien u toch een bijdrage wenst te doen, kan dit via deze link:
https://joyoflifebreathwork.com/Home/OtherProductsServices/7be63b27-b39f-4edb-82cd-78aef2852938
Of door storting op BE19 7360 1260 4812 op naam van Breath Unlimited.

Na deze online sessie blijf ik beschikbaar voor extra coaching, advies, vragen beantwoorden, jou te helpen in jouw proces.

Alvast bedankt om deel te nemen.
Geert De Vleminck
Joy of Life Breathwork
www.joyoflifebreathwork.com

 
 
 
Geert De Vleminck
Joy of Life Breathwork
 
 

March 11, 2021 20:00 - 21:30
Online via zoom
€ 0
Joy of Life Breathwork
Nederlands
Online