Joy of Life Breathwork Masterclass: “Geld en Seks” (2 dagen)

Beschrijving

Twee onderwerpen die uit de taboesfeer worden gehaald. Hoe makkelijk ga jij om met geld? En hoe tevreden ben jij over je seksleven?

Deze Joy of Life Breathwork Masterclass belicht twee belangrijke thema’s uit ieders leven: Geld en Seks. Hoe gaan we om met geld? Hoe trekken we het aan? Hoe overvloed creëren? Welke blokkades zitten er bij jou op het gebied van geld en seks? Op een liefdevolle manier benaderen we deze twee thema’s zodat ook hier alles vreugdevol kan gaan stromen. We zoeken de onderliggende oorzaken van ‘sabotage’ op deze twee levensgebieden en corrigeren wat nodig is.

Deze masterclass is gericht op persoonlijk ervaren. Dit wil zeggen dat we theoretisch een aantal zaken kort belichten maar meteen ook praktisch aan de slag gaan zodat je een aantal tools in handen hebt om vanaf dan geld en seks in jouw leven naar een hoger niveau te tillen.

In de namiddag staat er een energetische ademsessie op het programma om jouw vitale levenskracht te verhogen, los te laten wat er niet meer hoeft te zijn en innerlijke rust en verbondenheid te ontdekken.

Geert De Vleminck is jouw gastheer en expert in breathwork. In 1999 ontdekte hij deze methode die hem meteen uit zijn depressie haalde en hem weer levenskracht gaf. Sindsdien heeft hij zich verder verdiept. Zijn teacher was Marie Rose Windels maar hij volgde ook training bij Leonard Orr en Sondra Ray, de twee grondleggers van rebirthing breathwork. Geert is ook internationaal bekend als breathwork practitioner en trainer. Hij is Chairman van IBF (International Breathwork Foundation).

Breng je eigen lunch mee. Drankjes ter plaatse te verkrijgen.

12 deelnemers

Op maandag 27 december en dinsdag 28 december van 9u30 tot 17u

December 27, 2021 9:30 - 17:00
Joy of Life Breathwork Center - Donkerstraat 21, 9402 Meerbeke (Ninove)
€ 245
Joy of Life Breathwork - Geert De Vleminck
NL
Masterclass
14