Abonnement Ademcirkels - 10 beurten

Beschrijving

Het ideale moment om even energie bij te tanken en levenswijsheid op te doen in een groep van gelijkgestemde mensen. Terug thuis komen bij jezelf. Een bad nemen in universele energie.

In totale ontspanning komen, een diep welzijn ervaren en een transformatie van energie. Verbinding voelen met Al wat leeft en je vitaliteit een boost geven. Terugkeren naar je eigen bron. Stress en spanningen loslaten en tegelijkertijd aan burn-out en depressie preventie doen. Integratie en transformatie van angst, kwaadheid en verdriet vanuit de oorsprong zodat deze zich niet meer kunnen herhalen ipv telkens weer de symptomen te blijven bestrijden en te ondergaan. Verantwoordelijkheid nemen over je eigen gevoelens. 

Ervaar de samenhang van je ademhaling, denken en voelen. Je merkt waar blokkades zitten, je doorvoelt bewust en laat spanning los. De bedoeling is terug het vol potentieel van je ademhalingsapparaat te vinden om deze optimaal aan te wenden voor een groter bewustzijn, voor meer evenwicht en voor een gezonder lichaam. De diepe verbinding en het welzijn die uitgaan van zowel zoveel zuurstof als Ki, de levensenergie, bewust in te nemen en tijd te nemen voor jezelf is krachtig en …. zo simpel! Gun jezelf deze quality time!

Adem mee in een groep van levenslustige mensen en ervaar de kracht van Bewust Verbonden Ademen alsook de groepsenergie die het allemaal nog sterker maakt. Kies bewust voor levensvreugde. 

Verloop van de avond:

  • Introductieronde: Wat is jouw intentie voor de ademsessie?
  • Ademsessie van 45-50min op aangepaste muziek en met affirmaties
  • Chill out gedurende 15 minuten
  • Deelronde

Praktisch:

  • extra paar kousen, extra dekentje meebrengen
  • Welkom vanaf 19u10

Prijs abonnement voor 10 deelnames 220 euro

 

January 01, 2024 0:00 - 0:00
Joy of Life Breathwork Center, Donkerstraat 21, 9402 Meerbeke
Ademcirkel
€ 220
Joy of Life Breathwork - Geert De Vleminck
NL
Ademcirkels
13