Ademcirkel - Shambalah in Buggenhout - dinsdag 9 maart - 19u30 - AFGELAST COVID

Beschrijving

De Ademcirkel - Bewust Verbonden Ademen in Groep

In totale ontspanning komen, een diep welzijn ervaren en een transformatie van energie. Verbinding voelen met Al wat leeft en je vitaliteit een boost geven. Terugkeren naar je eigen bron. Stress en spanningen loslaten en tegelijkertijd aan burn-out en depressie preventie doen. Integratie en transformatie van angst, kwaadheid en verdriet vanuit de oorsprong zodat deze zich niet meer kunnen herhalen ipv telkens weer de symptomen te blijven bestrijden en te ondergaan. Verantwoordelijkheid nemen over je eigen gevoelens. 

Ervaar de samenhang van je ademhaling, denken en voelen. Je merkt waar blokkades zitten, je doorvoelt bewust en laat spanning los. De bedoeling is terug het vol potentieel van je ademhalingsapparaat te vinden om deze optimaal aan te wenden voor een groter bewustzijn, voor meer evenwicht en voor een gezonder lichaam. De diepe verbinding en het welzijn die uitgaan van zowel zoveel zuurstof als Ki, de levensenergie, bewust in te nemen en tijd te nemen voor jezelf is krachtig en …. zo simpel! Gun jezelf deze quality time!

Adem mee in een groep van levenslustige mensen en ervaar de kracht van Bewust Verbonden Ademen alsook de groepsenergie die het allemaal nog sterker maakt. Schrijf meteen in en kies bewust voor levensvreugde.   

 

In Shambalah, Brielstraat 36, 9255 Buggenhout

Ontvangst vanaf 19u, we starten om 19u30. Maximaal aantal deelnemers: 12

Praktisch

Mondmasker voor binnenkomst bij Shambalah tot in de zaal. 

Meebrengen: deken om goed warm te hebben, kussentje, grote badhanddoek om op de matras te leggen, losse kledij, extra paar kousen om warme voeten te hebben.

March 09, 2021 19:30 - 22:30
Shambalah, Brielstraat 36, 9255 Buggenhout
ademcirkel
€ 25
Geert De Vleminck - Joy of Life Breathwork i.s.m. Shambalah
Nederlands
Ademcirkels
Sold out