Joy of Life Breathwork Masterclass: “Liefdevolle Relaties, zo werkt het wel” (2 dagen)

Beschrijving

Waarom relaties vaak een slagveld zijn en wat je moet doen om het echt te laten werken.

Deze Joy of Life Breathwork Masterclass is gericht om de dynamieken te begrijpen die een relatie vaak tot een slagveld maken en wat je dan kan doen om al je relaties naar een hoger niveau te tillen. We ontdekken jouw onbewuste persoonlijke leugens die jouw relaties saboteren en je krijgt de ingrediënten aangereikt om zowel je liefdesrelatie alsook alle andere relaties op een liefdevolle manier te benaderen zodat ook op dat gebied meer levensvreugde kan stromen.

Deze masterclass is gericht op persoonlijk ervaren. Dit wil zeggen dat we theoretisch een aantal zaken kort belichten maar meteen ook praktisch aan de slag gaan zodat je een aantal tools in handen hebt om vanaf dan jouw relaties naar een hoger niveau te tillen.

In de namiddag staat er een energetische ademsessie op het programma om jouw vitale levenskracht te verhogen, los te laten wat er niet meer hoeft te zijn en innerlijke rust en verbondenheid te ontdekken.

Je kan als individu deelnemen maar ook koppels zijn van harte welkom om hun relatie verder te versterken en te verdiepen of om te kunnen werken aan de sabotagesystemen binnen de relatie.    

Geert De Vleminck is jouw gastheer en expert in breathwork. In 1999 ontdekte hij deze methode die hem meteen uit zijn depressie haalde en hem weer levenskracht gaf. Sindsdien heeft hij zich verder verdiept. Zijn teacher was Marie Rose Windels maar hij volgde ook training bij Leonard Orr en Sondra Ray, de twee grondleggers van rebirthing breathwork. Geert is ook internationaal bekend als breathwork practitioner en trainer. Hij is Chairman van IBF (International Breathwork Foundation).

Breng je eigen lunch mee. Drankjes ter plaatse te verkrijgen.

12 deelnemers

Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober van 9u30 tot 17u

October 30, 2021 9:30 - 17:00
Joy of Life Breathwork Center - Donkerstraat 21, 9402 Meerbeke (Ninove)
€ 245
Joy of Life Breathwork - Geert De Vleminck
NL
Masterclass
11