5-daagse Adem Retreat - Abdij Postel - 4 tot 8 april

Beschrijving

Hoe gaat het echt met je? Tijd om weer even op adem te komen. 

Dat het soms niet goed met je gaat is een teken dat je niet verder wil op de manier die je altijd gewend was!

We hebben echter geleerd om verandering vooral te voorkomen en te leven op automatische piloot, op adrenaline, ... Je leeft je leven routinematig en je weet het nuttige niet meer van het nutteloze te onderscheiden. We hebben geleerd te overleven om te kunnen leven en zoveel mogelijk op een zo kort mogelijke tijd te kunnen doen. Een vaste wijze om dingen te doen zorgt voor veiligheid en zekerheid. 

Is het je ook al opgevallen dat een probleem niet verdwijnt door erover te klagen? Je hebt niet geleerd constructief te reageren wanneer je geconfronteerd wordt met vervelende situaties of wanneer jouw leven (zoals het is) je niet bevalt. En zo geraak je in een depressie, ..., wordt het je aangeraden medicatie te nemen. Kortom, je leeft je leven niet meer (van)Zelf!!

En toch ben jij Zelf de enige die echt een positieve draai kan geven aan jouw bestaan. Jouw leven is jouw eigen verantwoordelijkheid.

Je kan jezelf bijvoorbeeld volstoppen met ongezonde voeding of troosten met een glas wijn omdat je vanwege een ruzie niet lekker in je vel zit. Bedenk echter dat jij diegene zult zijn die de consequenties moet dragen, niet de persoon waar je ruzie mee hebt.

Stop al jouw energie liever in het nemen van stappen in de juiste richting, zoals je eigen levenspad vinden en bewandelen om meester te worden over jouw eigen leven. In verbondheid met de andere, jouw naasten.  

Wil je op korte tijd terug goesting krijgen om echt te leven? Om de dagelijkse dingen te kunnen blijven doen maar met een (andere) intentie, in een ander ritme. 

Dan is een adem - retreat misschien wel iets voor jou. Om jouw leven in amper vijf dagen een boost van jewelste te geven. 

De rode draad doorheen de vijfdaagse retreat is een aanpak vanuit de oorsprong via Integratieve Rebirthing (Bewust Verbonden Ademen), positieve mindsetting en energetisch en creatief werk.

Je krijgt tools aangereikt voor een lang en gezond leven en keert terug naar authentieke levensvreugde en gelukkig zijn.

 

Wat je mag verwachten:

- dagelijks Bewust Verbonden Ademen (de rode draad doorheen de vijf dagen)

- creatieve verwerking zoals primal painting, neurgraphics & haiku's 

- wandel-, klank-, en vuurmeditatie

- vrije tijd: wandelen, lezen, stilte

- ont - moeten en verbinden

- in tekenbeweging gaan 

- gewoon 'zijn'

- en nog zo veel meer

 

lokatie: Abdij van Postel (www.abdijpostel.be)

kostprijs: € 695 (dagprogramma, maaltijden en overnachting inbegrepen)

begeleiding: Geert De Vleminck en Lieve Van Beeck

Groep: maximaal 14 personen

 

Inschrijven niet mogelijk via deze site wel rechtstreeks bij Lieve Van Beeck

0468/505.802

April 04, 2022 9:00 - 17:00
Abdij Van Postel
€ 695
Geert De Vleminck en Lieve Van Beeck
Nederlands
Retreat
0
Sold out