Joy of Life Breathwork Introductie Masterclass: “VRIJ voor ALTIJD! Terug naar levensvreugde"

Beschrijving

“Terug naar levensvreugde. Vrij voor ALTIJD!"

Bij jezelf thuis komen, bij de bron waar alle wijsheid zit.”

Deze masterclass is de perfecte introductie om breathwork, bewust verbonden ademen te leren kennen. Joy of Life Breathwork is de tool bij uitstek om jouw aangeboren levensvreugde te activeren en deze elke dag groter te maken. Het is terug thuis komen bij jezelf waarbij je je verleden opruimt zodat je in het heden volop kan genieten van elk moment. Waar je ook bent, met wie je ook bent en wat je ook doet.

Deze masterclass is gericht op persoonlijke ervaring. Dit wil zeggen dat we theoretisch een aantal zaken kort belichten maar meteen ook praktisch aan de slag gaan zodat je al een aantal tools in handen hebt om vanaf dan jouw levensvreugde te doen toenemen. Meteen jouw eigen ervaring. In de namiddag staat er een energetische ademsessie op het programma om jouw vitale levenskracht te verhogen, los te laten wat er niet meer hoeft te zijn en innerlijke rust en verbondenheid te ontdekken.

We sluiten de namiddag af met een deelronde.

Geert De Vleminck is jouw gastheer en expert in breathwork. In 1999 ontdekte hij deze methode die hem meteen uit zijn depressie haalde en hem weer levenskracht gaf. Sindsdien heeft hij zich verder verdiept. Zijn teacher was Marie Rose Windels maar hij volgde ook training bij Leonard Orr en Sondra Ray, de twee grondleggers van rebirthing breathwork. Geert is ook internationaal bekend als breathwork practitioner en trainer. Hij is Chairman van IBF (International Breathwork Foundation).

Breng je eigen lunch mee. Drankjes ter plaatse te verkrijgen.

Donderdag 11 november van 9u30 tot 17u

NU 125 euro (ipv 150 euro)

November 11, 2021 9:30 - 17:00
Joy of Life Breathwork Center - Donkerstraat 21, 9402 Meerbeke (Ninove)
€ 125
Joy of Life Breathwork - Geert De Vleminck
NL
Masterclass
0
Sold out